Terbiyeli börülce çorbasının tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular belirdi. Börülceleri önceden ıslatmanın pişirme süresine ne kadar etki ettiğini merak ediyorum, gerçekten yumuşak bir doku sağlıyor mu? Ayrıca, çorbanın üzerine limon suyu eklemek tadını nasıl değiştiriyor? Eğer zeytinyağı yerine başka bir yağ kullanırsam lezzeti farklı olur mu? Son olarak, bu çorbanın besin değerleri gerçekten sağlıklı bir seçenek mi, özellikle diyet yapanlar için?
Terbiyeli börülce çorbasının tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular belirdi. Börülceleri önceden ıslatmanın pişirme süresine ne kadar etki ettiğini merak ediyorum, gerçekten yumuşak bir doku sağlıyor mu? Ayrıca, çorbanın üzerine limon suyu eklemek tadını nasıl değiştiriyor? Eğer zeytinyağı yerine başka bir yağ kullanırsam lezzeti farklı olur mu? Son olarak, bu çorbanın besin değerleri gerçekten sağlıklı bir seçenek mi, özellikle diyet yapanlar için?
Cevap yaz