Kuru börülce yemeği tarifini okurken aklıma hemen evdeki mutfak deneyimlerim geldi. Kuru börülceyi bir gece önceden ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor musun? Ben de ilk denememde bu adımı atlamıştım ve pişirme süresi bir hayli uzamıştı. Ayrıca, soğan ve sarımsakları kavururken evin havasını ne kadar güzel bir kokunun sardığını hatırlıyorum. Domateslerin taze olduğu zamanlarda yapılan yemeğin tadı da bir başka oluyor. Sen hiç havuç ya da patates eklemeyi düşündün mü? Bu tarifteki gibi zeytinyağı ile pişirildiğinde lezzeti kat kat artıyor. Yemeğin yanına yoğurt eklemeyi de unutmamak lazım, değil mi? Sonuçta, sevdiklerimizle paylaşmak için harika bir seçenek! Sen denedikten sonra nasıl buldun?
Kuru börülce yemeği tarifini okurken aklıma hemen evdeki mutfak deneyimlerim geldi. Kuru börülceyi bir gece önceden ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor musun? Ben de ilk denememde bu adımı atlamıştım ve pişirme süresi bir hayli uzamıştı. Ayrıca, soğan ve sarımsakları kavururken evin havasını ne kadar güzel bir kokunun sardığını hatırlıyorum. Domateslerin taze olduğu zamanlarda yapılan yemeğin tadı da bir başka oluyor. Sen hiç havuç ya da patates eklemeyi düşündün mü? Bu tarifteki gibi zeytinyağı ile pişirildiğinde lezzeti kat kat artıyor. Yemeğin yanına yoğurt eklemeyi de unutmamak lazım, değil mi? Sonuçta, sevdiklerimizle paylaşmak için harika bir seçenek! Sen denedikten sonra nasıl buldun?
Cevap yaz